Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Gyprocwerken Antwerpen

Woon je in Antwerpen of omgeving en wil je gyproc laten plaatsen? Goed nieuws. Op deze pagina vind je snel en eenvoudig gyprocplaatsers in Antwerpen en haar deelgemeenten Berendrecht, Lillo, Zandvliet, Deurne, Borgerhout, Merksem, Ekeren, Berchem, Wilrijk en Hoboken. Je krijgt hier ook advies over waarop je moet letten wanneer je een gyprocwerker inschakelt en hoe de samenwerking het vlotst verloopt. Ontvang je graag meteen gratis advies en prijzen op maat? Dat kan via onze offerteservice.

Ga snel naar:
Prijs gyprocwerken
Hoe offertes vergelijken?
Overzicht gyprocwerkers Antwerpen

Ontvang vrijbijvend offertes

 

 

3 TIPS bij het kiezen van een gyprocplaatser in Antwerpen

Hoe vind je de juiste vakman voor gyprocwerken in regio Antwerpen? Let gedurende jouw zoektocht zeker op de volgende zaken:

 

Aannemer gyprocwerken Antwerpen zoeken TIP 1: kies de geschikte vakman voor de klus

Bekijk voor jezelf goed welke klussen je wil laten uitvoeren. Gaat het over het plaatsen van een gyproc plafond? Wil je een woonruimte opsplitsen door middel van een valse gyproc wand? Of ga je daarentegen voor een voorzetwand in gipsplaten? En wens je dit te combineren met isolatie? Elke klus vergt de nodige voorbereiding en een specifieke aanpak. Ook het voegen en de afwerking van de gipsplaten worden doorgaans door dezelfde vakman uitgevoerd. Probeer dus een professional te selecteren die zijn vak tot in de puntjes kent.

BELANGRIJK: Je hoeft niet per sé te vrezen dat je exponentieel meer betaalt aan een vakman met meer ervaring. Zij werken doorgaans snel en efficiënt. Bovendien genieten ze vaak van korting bij hun leveranciers, waardoor ze ook aan de klant een lagere prijs kunnen aanbieden.

 

gyproc Antwerpen TIP 2: laat je goed bijstaan en adviseren

Professionele gyprocplaatsers geven je graag gericht advies op maat van de gewenste klus. Door jouw project te bespreken met een vakman, kom je zonder twijfel tot nieuwe ideeën en inzichten. Zo kan een vakman jou informeren over de isolatiemogelijkheden van gyproc, hoe je jouw gyprocmateriaal moet onderhouden, wat de afwerkingsmogelijkheden zijn voor jouw gyprocwanden of -plafond, enz.

LET OP: Elke plaatser heeft zijn eigen ervaring en zijn eigen mening. Je doet er daarom goed aan offertes aan te vragen bij ongeveer 2 à 3 verschillende gyprocwerkers. Zo kan je makkelijk voorstellen vergelijken en krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor jouw project. Het is bovendien de ideale manier om naast adviezen, ook prijzen, uitvoeringstermijnen, … te vergelijken.

 

gyproc plaatsen in antwerpen TIP 3: laat jouw beslissing niet alleen afhangen van de prijs

De prijs is slechts 1 aspect om te kiezen voor een bepaalde gyprocplaatser. Naast de kostprijs op de offertes, houd je best ook rekening met de concrete adviezen die professionals jou aanreiken. Want een plaatser die je waardevolle informatie geeft rond jouw project, kan je op termijn ook geld besparen. Bovendien ben je zeker van het ideale eindresultaat dat je voor ogen had. zo is het zeker niet ongewoon om te kiezen voor een ‘duurdere’ gyprocplaatser, gewoon omdat je er een goed gevoel bij hebt of omdat hij je voorziet van goed advies.

TIP: Durf plaatsers ook naar hun realisaties te vragen. Sturen ze jou met plezier enkele afbeeldingen van recente werken door, dan kun je er prat op gaan dat zij volledig achter hun werkzaamheden staan. Op die manier krijg je bovendien een goed beeld van de kwaliteit van hun werk en doe je ook inspiratie op voor jouw eigen realisatie.

 

Prijs gyprocwerken Antwerpen

Gyproc is voor een handig klusser eenvoudig zelf te plaatsen. Toch vergt de plaatsing en de afwerking van de nodige precisie. Zo kan de minste afwijking echter blijvende sporen achterlaten. Beschik je over onvoldoende ervaring? Dan kan een ervaren gyprocplaatser jouw project snel en eenvoudig voor jou uitvoeren. Zo ben je zeker van een kwalitatief resultaat. Bovendien profiteer je bij de renovatie van een woning van 10 jaar of ouder van het verlaagde BTW-tarief van 6%.

De gemiddelde prijs voor gyprocwerken in de stad Antwerpen (+ deelgemeenten: Merksem, Borgerhout, …) en zijn omgeving (Schilde, Brasschaat, …) varieert doorgaans tussen de € 25 en € 70 per m² (excl. btw & plaatsing). Daarnaast wordt vaak bijkomende marge gerekend ter compensatie van verplaatsingskosten, ophaling van materiaal, materiaalslijtage, enz. In de onderstaande tabel wordt een overzicht gegeven van de verschillende gyprocwerken met hun richtprijzen:

Soort gyprocwerkGemiddelde prijs per m² (excl. btw & plaatsing)
Gyproc plafond€ 55 à € 70
Gyproc scheidingswand€ 40 à € 60
Gyproc voorzetwand€ 25 à 35
Afwerking Gyproc€ 15 à € 30

LET OP: De prijzen zijn afhankelijk van het soort afwerking (bvb. plamuren of schilderen) en van de uitvoering van de gipsplaten (bvb. enkele of dubbele scheidingswand / voorzetwand). Ontvang vrijblijvend prijzen op maat van jouw project.

 

Hoe offertes vergelijken?

Het kan misschien erg verwarrend zijn om verschillende offertes met elkaar te beginnen vergelijken. Er is niet echt een algemene opmaak van een offerte waardoor iedere vakman het een beetje op z’n eigen manier aanpakt. Stel je bij het vergelijken van offertes zeker volgende vragen:

  • Wat is wel en niet inbegrepen in de prijs en wat kan eventueel nog extra aangerekend worden?
  • Is het een offerte met een totaalprijs of uurprijs?;
  • Wat is de uitvoeringstermijn van de verschillende offertes?;
  • Is de prijs exclusief of inclusief btw?;
  • Wat is de geldigheidsduur van de offerte?;
  • Zijn er onbepaalde kosten opgenomen?;
  • Beschrijft de offerte absolute werkuren of kunnen die nog onderhevig zijn aan veranderingen?
  • Hoe lang heb je garantie op het geleverde werk of de materialen?

Zet voor jezelf al deze elementen eens op een rijtje. Desnoods neem je er notitie van. Uiteindelijk bepaal jij wie er wel of niet het werk komt uitvoeren op basis van de criteria die jij belangrijk vindt.

 

Overzicht gyprocplaatsers regio Antwerpen

Gyprocwerken Antwerpen

Vraag via de Solvari offerteservice vrijblijvend advies en prijscalculaties aan bij aannemers voor gyprocwerken in de regio Antwerpen:

 

Hoe werkt het?

1. Vink de opties aan die het dichtst aanleunen bij jouw project. Stel enkele specifieke eisen en geef aan wanneer jij graag de werken wil laten uitvoeren.

2. Solvari stuurt jouw aanvraag anoniem door naar professionele gyprocwerkers actief in jouw buurt.

3. De eerste drie vakmannen die interesse tonen in jouw opdracht, nemen contact met je op en maken een aangepaste offerte op. Zij voorzien jou ook van advies op maat.

4. De offerteservice is geheel vrijblijvend. Dat betekent dat je niet gebonden bent aan de ontvangen offertes en je vrij bent om te beslissen of je de werken al dan niet laat uitvoeren.

 

Start hier: